Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

 

Szex oldalak


<- Újabb szexhírek   Régebbi szexhírek ->

Meztelen képek szivárogtak ki Emma Watson -ról

emma nude

A szépség és a szörnyeteg élőszereplős mozifilmjének amerikai bemutatója előtt két nappal meztelen képek kerültek fel a netre Emma Watsonról, valamint az éppen kisbabáját váró Amanda Seyfriedről.

Legutóbb 2014-ben történt hasonló eset, amikor számos celeb meztelen fotója került fel a netre - a jelenségre már szakszó is van:
úgy hívják, hogy Fappening.

Ez a szó a fap (önkielégítést utánzó hang) és a happening (esemény) szavak összemosásából született.

Emma Watson számára azért is lehet ez az egész kínos, mert nemrég azért támadták szigorú feminista közéleti szereplők, hogy miért mutogatja a melleit a Vanity Fair címlapján.

További képek Watson kisasszonyról, katt ide

Baukó Éva pucéran szerepelt

Évától már megszokhattuk, hogy úton-útfélen mutogatja bájait, ezúttal azonban a Farkasok nevet viselő rapbanda videoklipjében szabadult meg ruháitól.Szeptember 6-án került feltöltésre a Youtube-on a Farkasok legújabb, #‎apénzembeestélbele című szerzeményéhez tartozó kisfilm, melyben a csapat mellett a Való Világ üdvöskéje, Baukó Éva is feltűnik.

A többségében pozitív visszajelzéseket bezsebelő szerzeményt eddig több, mint százezer alkalommal tekintették meg a videómegosztón. Évát azonban csak kevesen ismerték fel a képkockákon, így igen csekély az esély arra, hogy a botrányhősnő a következő Farkasok-klipben is szerepet kap.

Szex képek kerültek elő ÉNB Evelinről

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy az Éjjel-nappal Budapest egyik új főszereplője, Evelin (aki Bécy lányát játssza a kvázirealityben) akfotóival van tele egy honlap.
Stefan Grosjean fotóművész oldalán valóban több meztelen képet lehet találni a lányról, Anjou névvel, csak győzzön szemezgetni.

Hogy biztosak legyünk dolgunkban, megkerestük ezzel kapcsolatban az ÉNB sajtósát is, aki megerősítette információnkat: a sorozat főszereplője korábban modellként dolgozott, és művészi aktfotók is készültek róla.

További szex képekért kattints

Cicciolina: 14 évesen élveztem először

Lehet szégyellni, lehet elítélni, de lehet elfogadni is. Staller Ilona, vagy ahogyan megismerte a világ, Cicciolina, nem szégyelli pornós múltját, nem akar másnak látszani, mint aki. Sorozatunkban Husika csak a Bors olvasóival oszt meg új és soha nem hallott részleteket az életéből. Az első részből kiderül: hogyan alázta meg mostohaapja, és mikor, hogyan veszítette el a szüzességét.

Apja szégyellte Ilonát

Lapunk megtalálta Ilona biológiai apja, Staller László egykori kollégáját. Palterer Ferenc évekig dolgozott együtt Lászlóval a Danuvia gyárban.

– Laci sofőr volt a hármas gyárban – kezdte Feri bácsi.

– Nagyon rendes, becsületes ember volt. A második házasságából volt egy fia, róla gyakran beszélt, de Ilonáról sohasem. Tabu volt számára a téma. Amikor Ilona később kint híres vagy hírhedt lett, pláne nem hozta szóba őt szegény.
Szégyellhette a dolgot.
Cicciolina Staller Ilona néven látta meg a napvilágot Budapesten 1951-ben. Édesapja korán elhagyta a családot, Ilonát mostohaapja nevelte, aki a Belügyminisztériumban dolgozott. Nem éltek jó körülmények között, Ilonának nehézségekkel teli gyermekkor jutott osztályrészül. A kislány életébôl hiányzott az igazi, erős férfi, akire felnézhet.
– A Staller hamar elhagyott minket, és nem is jött vissza – emlékezik Cicciolina.

– Azt nem mondanám rá, hogy apa, hiszen ez a szó valami olyat jelent, ami a Staller sohasem volt. Nekem nem volt klasszikus értelemben vett apukám, és azt hiszem, az ebből fakadó hiányérzet mindig végigkísérte az életemet. Az anyukám szülésznő volt, aranyos asszony, de négyen voltunk testvérek, nem jutott annyi ideje rám, mint amennyit igényeltem volna. Ám Ilona valamiért örökre hálás az édesanyjának: hogy nem adta el pénzért.
Staller Ilona egy olyan korszak szülöttje volt, amelyben Rákosi Mátyásnak és társainak a sztálinizmus mintájára kiépített totális diktatúrája alatt ezreket kínoztak meg és végeztek ki. Ilona édesanyja megpróbált elszökni gyerekeivel a rendszer elől, de végül férje könyörgésére visszatért Magyarországra.

– Amikor elszöktünk Magyarországról, jó ideig bujkálnunk kellett.
Egy panzióban laktunk, ahol egy jugoszláv házaspárnak annyira megtetszettem, hogy meg akartak vásárolni. Szép, szeplős, vékony, szöszke kislány voltam, hatalmas kék szemekkel. Tetszettem az embereknek.
A pár azt mondta, hogy megvesznek, és filmsztárt csinálnak belőlem külföldön. Szegény anyukám, bár ennivalóra is alig futotta neki, megnézegetett, majd azt mondta: én az ő kislánya vagyok, nem eladó. Soha nem felejtem ezt el neki. Ilona szép tinédzser lánnyá érett, tizenhárom esztendősen modellként dolgozott az MTI-nél, a férfiak pedig rendre megfordultak utána.
Szexualitása korán kiteljesedett.

– Tizennégy éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. A fiú lakásán történt a dolog, akinek a nevére már nem emlékszem. Megcsókolta a mellem, majd simogatta a combomat, és tovább is...

celebszexElvesztem. Nagyon jó volt vele, hosszasan élveztük egymást. Szerelmes voltam abba a fiúba, őszintén szerelmes. Ilona tiniként nagy társasági életet élt, a barátaival a felkapott Metro Clubba járt szórakozni, amit mostohaapja nem nézett jó szemmel. Egy alkalommal brutálisan elbánt Ilonával.

– Későn értem haza, ő pedig megbüntetett. Tudta, hogy imádom a hosszú, selymes, szőke hajamat, és kötelezett rá, hogy fogjak egy ollót és ott, előtte vágjam le szinte kopaszra. Toporzékoltam, könyörögtem, de nem érdekelte.

Cicciolina szex képek itt

Pumped Gabo meleg?

Szinte elárasztották az internetet Pumped Gabo meztelen, illetve homoerotikus képei. Az egyik fotósorozata a melegeknek szóló tastyguys.com oldalon szerepel, ahol Gabo Parker Rowe néven tűnik fel: itt a fiút bizony anyaszült meztelenül is megszemlélheti, akinek gusztusa támad rá. De akad másik kép is. Ezen Gabo már nem egyedül van, hanem egy Tyler nevű fiú péniszét markolja.

""Ez fotózás volt, aktus nem történt!""
pumped

- mondja Gabo a telefonban. Meg sem próbálja tagadni, csak azt hajtogatja, ő nem meleg, de a képeken tényleg ő szerepel.

""Nem vagyok meleg, a puncit szeretem""

- mondja kitartóan, majd azért a képekre is ad magyarázatot. "Nem ingyen csináltam" - mondja. Felmerül tehát a kérdés, hogy ha pénzért vállal homoerotikus fotósorozatot, akkor vajon hol a határ?

""Én nem voltam passzív!""

- válaszolja erre Pumped Gabo. A kérdés persze rögtön adódik, oké, "passzív" nem voltál, de akkor...? "A képeken úgy tűnhet..." - mondja beletörődően, elárulva ezzel magát. A markolászós képeken túl tehát akadnak még mások is, a kíváncsiaknak jó keresgélést - mindenki döntse el saját maga, hogy Gabo csak úgy csinál, vagy tényleg úgy csinál. A a Gabóért aggódókat is megnyugtatja: a homoerotikus képek kiszivárgása nem tette tönkre csajozási hadjáratát sem. "Akivel én akartam lenni, eddig is megvolt, és ezután is meglesz!" - nyugtatja meg rajongótáborát.

A egy szakértőt is felkeresett a témában. Kovi, a felnőtt filmek rendezője azt mondja, előfordul az is, hogy heteroszexuális férfiak vállalnak homoerotikus pornót.

"Akad, aki túl tudja tenni magát ezen."

Úgy kell csinálni, hogy ne látszódjon, hogy annyira nem élvezi esetleg, közben pedig gondoljon a pénzre" - mondja a bölcs rendező.