Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


<- Újabb szexhírek   Régebbi szexhírek ->

Mekkora az ideális méret?

Mekkora az ideális méret? Vastag vagy inkább hosszú? Kicsi, de játékos? Netán ijesztően hatalmas? Ezek a kérdések szinte nap, mint nap foglalkoztatnak bennünket. Ezért összeszedtük a legfontosabbakat a pasik legnemesebb szervéről.

Nincs még egy olyan testrész, amelyről annyi mítosz és mondvacsinált tudományos tézis keringene, mint a férfiak legbecsesebb tartozékáról.

ficktube

Mindenekelőtt persze a hosszára vonatkozóan. Az orr és a pénisz anatómiai hasonlóságára is már többször bányásztak elő tudományos magyarázatokat. Holott ha valakinek nagy orra van, az még korántsem jelenti azt, hogy méretes nemi szervvel rendelkezik. A találgatások csúcsa egy állítólagos amerikai kutatás volt, amely a láb- és a péniszméret között kísérelt meg párhuzamot vonni. De nem elhanyagolható a kéz, illetve a rajta lévő ujjak nagysága sem. Hiszen sokan abból következtetnek a pasik férfiasságára. Ezek a dolgok természetesen nagyon szórakoztatóak, és az esetek bizonyos százalékában valóban helytállóak. Közel sem biztos azonban, hogy általánosságban is helytállóak.

A fallosz nyugalmi állapotából lehet következtetni a maximális méretére?

Nem. A hímvesszőnek két típusa különböztethető meg: az egyik az ún. húspénisz, amely nyugalmi állapotban is viszonylag nagynak tűnik, de az erekció során nem változik meg jelentősen a mérete (sőt, megesik, hogy merev állapotban egy cm-t sem nő). Más a helyzet a vérpénisszel, amely első pillantásra jóval kisebbnek tűnik, ám az erekció során jócskán megnövekszik. Ez pedig azért van, mert az izgalom hatására vér tolul bele, ettől lesz nagyobb és merev.
Hány cm-re van szükség ahhoz, hogy nő mennyekbe repülhessen?

A kisebbek is képesek nagy örömöt okozni. A centiméterek inkább az átmérő esetében töltenek be fontos szerepet. A vastagság örömfokozó szerepét ugyanis a kutatók már ultrahangos vizsgálatokkal is igazolták.

Nagyobb pénisz = nagyobb élvezet?

A nagy pénisz sokkal inkább a férfiak álma, mint a nőké. Az is előfordulhat, hogy túl nagynak érezzük partnerünk hímtagját, holott az nem nevezhető kifejezetten óriásnak. Ebben az esetben sokkal inkább a szexuális izgalom hiánya okolható, amely a hüvelyváladék elmaradásával jár, és emiatt a behatolás nehézzé és fájdalmassá válik. A hüvely egyébként nagyon rugalmas szerv, amely jól alkalmazkodik az akcióra kész hímvessző méretéhez. Természetesen vannak nők, akiknek hüvelyük lazább, könnyebben kitágul, és nehezebben érzik meg magukban a kisebb vagy normál hímtagokat.
Miért félnek a pasik attól, hogy kicsinek találtatik a „kincsük”?

Legfőbb félelmük abban gyökeredzik, hogy képtelenek kielégíteni a kiszemelt nőszemélyt, magyarul péniszükkel nem tudnak örömet okozni. Az átlagos mérettel rendelkezőket is elfogja néha az aggodalom, a pasik a péniszüket ugyanis férfiasságuk szimbólumaként tartják számon. Erő és dominancia- ez az, amire vágynak. Már iskolás korukban azzal hencegnek, kinek mekkora van, és a torna öltözőben is lopva figyelik egymás nemiszervét. És fájlalják, ha elmaradnak… már, mint a méreteket illetően. A helyszín később a férfi illemhelyekre módosul, ahol a piszoár előtt állva mérik fel a mellettük álló erőviszonyait – persze csak sunyiban, hogy a másik észre ne vegye. De nyugi, a másik ugyanezt teszi.

Mi nevezhető kicsinek, átlagosnak vagy hatalmasnak?

A világviszonylatban átlagnak számító méret (merev állapotban) 14-17 cm, vastagság tekintetében pedig 3-4 cm. Egyébként 17 cm-re építenek az óvszergyártók is. Mikropénisznek a 7 centit el nem érő nemiszervet nevezhetjük. Gigantikus példánnyal pedig az a férfiú rendelkezik, akinek meghaladja pénisze a 19 cm hosszúságot.
Apropó, hogyan kell hitelesen és helyesen mérni?

A centizésnek legcélszerűbb merev állapotban nekilátni: állítsd a péniszt a párod testéhez derékszögbe, majd mérd meg egy vonalzóval vagy mérőszalaggal a szeméremcsonttól a makk hegyéig. Ám kalkuláld be azt is, hogy a méricskélés alatt a pénisz veszíthet keménységéből, és így csalóka lesz a kapott szám. (Ezen azonban egy kis munkával könnyen segíthetsz.)

Edzhető a fallosz?

A péniszben nincs izom, keménységét a barlangos testbe áramló vérnek köszönhetően nyeri el. Ha párodat mégis az altest tréningezésére szeretnéd rábírni, annyit elárulhatunk, hogy a véráram a medenceizomzat edzésével javítható, ennek eredményeként fokozódik az erekció. Gyakorlat az érintett hímeknek: a medenceizomzat összehúzásával próbálják megemelni a péniszt és a heréket.
Milyen eredmény várható a pénisznagyobbító műtétektől?

A péniszhosszabbítás ma még többnyire vitatott módszer, csak kevés orvos vállalkozik rá. Ám a beavatkozást a hiedelmekkel ellentétben nem így kell elképzelnünk, hogy a rövidkének vélt szervet megtoldják egy darabbal. A péniszgyök 8-10 centire folytatódik a medencefenék irányában, ahol a pénisz három rugalmas szalaggal rögzül a medencéhez. Ennek a rejtett szakasznak az előbbre húzásával van lehetőség akár 3-4 cm-t is hosszabbítani. Ám a sikerre sajnos nincs garancia, és az is megeshet, hogy az operáció után merevedési nehézségek is fellépnek, vagy a hegesedés következtében megrövidül a hímvessző. Tehát jobb lenne előbb más praktikákat alkalmazni a szexuális élet feldobására.

A diéta növelheti a hímtag méretét?

A diéta és a rendszeres testmozgás hozzájárul a túlsúly csökkenéséhez, de a szó szoros értelmében természetesen nem növeli a pénisz méretét. A lényeg: ha a szeméremdomb területén túl sok zsír rakódik le, akkor a zsírfelesleg a péniszgyök területét teljesen magába foglalja, így a pénisz hossza akár több centivel is rövidülhet. Tehát uraim, le a fölös kilókkal! De a hölgyeknek is le kell adni, ha netán úgy érzik, hogy szeméremajkuk húsosabb a kelleténél. Hiszen két húsos szeméremajak akár 5-7 cm-t is elvehet egy pénisz hosszúságából, ami azért – valljuk be – nem kevés.
A pénisz megvastagítható?

Egy nyakigláb égimeszelőből tudna valaki tömzsi fickót varázsolni? Ebben az esetben azonban néhány milliméter belefér, így több olyan eljárás is létezik, amelyekkel a hímtag vastagabbá tehető. Ilyen például a pénisz folyamatos leszorítása gumigyűrűvel, vagy a vákuumos pumpákkal történő kezelés, ám ezek az eljárások korántsem veszélytelenek, hiszen a barlangos test sérülését, illetve hegesedését vonhatják magukkal. A plasztikai sebészeti eljárások között a saját zsír átültetése bizonyult a legveszélytelenebb eljárásnak. Ilyenkor a test valamely részéről zsírszívással távolítják el az átültetésre alkalmas zsírsejteket, majd bejuttatják a pénisz bőre alá. A kezeléseket két-három alkalommal érdemes megismételni.
Mit tehet az a férfi, ha mérete komoly lelki problémákat okoz?

Ha az ágyéktáj nem megfelelő mérete önértékelési zavarokhoz vezet, sőt mi több, ezáltal a szexuális vágyat is csökkenti, segíthet a szexuálterápia, melynek során kóroktani vizsgálódásokra is sor kerül. Hol gyökeredzik, mi okozza a kisebbrendűségi érzést, milyen külső impulzus válthatta ki azt a múltban? A pasik sokszor azt gondolják, hogy a nadrágban van a gond, pedig igazából a fejükben nem képesek tisztába tenni a dolgokat. A terapeuta megpróbálja feloldani a feszültséget és helyrebillenteni az önértékelést, a végső cél azonban az, hogy a páciens újra örömét lelje a szexben és persze a saját péniszében.
A fallosz növekedhet masszázs hatására?

A pénisz három, szivacsos szövetből álló kamrára van osztva. Ez a szövet szívja magába a péniszbe áramló vért, ami erekciót eredményez. Állítólag a megfelelő technika alkalmazásával a három kamra fokozatosan megnövekszik, és egyre több vért tud megtartani. A növelés kulcsa pedig a masszázs, ami megdolgoztatja és növekedésre készteti az erekcióban részt vevő szöveteket. Ha naponta elvégzik a megfelelő gyakorlatokat, az erő és a nyomás növelni fogja a szöveteket. Nagyjából egy napot vesz igénybe, amíg egy új sejt véglegesen beépül a péniszbe, így lassú, de hatásos a folyamat.

Mit jelent vákuumtechnikával történő pénisznagyobbítás?

Talán a legismertebb és legelterjedtebb nagyobbító készülék a vákuumpumpa, amely képes az erekció beállítására, valamint a pénisz átmérőjének és hosszának növelésére. Ez a készülék nem áll másból, mint egy egyik végén lezárt műanyag hengerből, ami elég nagy ahhoz, hogy az erekcióban lévő pénisz beleférjen, a henger zárt végéhez pedig a vákuum képzésére szolgáló pumpa csatlakozik. Alkalmazása előtt azonban érdemes urológushoz fordulni, és kikérni a tanácsát a használatával kapcsolatban.

Pénisznövelő torna (kamu, el ne hidd)

A napi torna-program

ficktube

Forró törölközõs bemelegítés (5 perc)

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

Növelõ és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fejõ gyakorlat (10-20 perc)

PC gyakorlatok (5 perc)

Masszázs és levezetés (5-10 perc)Forró törölközõs bemelegítés (5 perc)

Itass át egy ruhát/törölközõt meleg vagy forró vízbe, aztán csavard ki. Csavar a ruhát a péniszed szárára (akár petyhüdt, akár erektált állapotban). Tartsd rajta egy percig, aztán ismétled meg egy párszor. Szárítsd meg a péniszed.

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

1. A petyhüdt péniszt egy kézzel a feje körül fogd meg szilárdan. Légy óvatos és ne zárd el nagyon a vérellátást.

2. Húzd magadtól elfelé a péniszed. Nyújtsd ki amennyire fájdalom vagy kellemetlenségérzet nélkül tudod. Tartstd így 5 percig. Minden perc után egy kicsit jobban húzd ki.

3. Tarts egy perc pihenõt. Pörgesd meg körbe a péniszed kb 30-szor.. Ez helyreállítja a vérkeringést.

4. Ismételd meg a második lépést négyszer, mindig más irányba húzva... fel, le, balra, jobbra. Minden 5 perc húzás után ismételd meg a hármas lépést.

5. Miután kész vagy az 5 nyújtással (mind 5 perc), húzd ki a péniszed elõrefelé, mint legelõször. Adj neki jó egy percnyi nyújtást és 10 kis rántást elõrefelé, nem túl erõsen.

Növelõ és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fogd meg a péniszed és finoman csapkodj vele minden irányba összesen 30szor. A másik kezeddel védd meg a herezacskódat, különben megsebesítheted magad.Fejõ gyakorlat (10-20 perc)

1 - Amikor a péniszed félig merev állapotban van, csinálj egy amerikai "minden OK" jelet a bal kezed hüvelyk és mutatóujjával. Így fogd meg szorosan a péniszed töve körül.

2 - Az tövétõl indulva húzd a péniszt finoman, de határozottan. Nyújtsd magadtól elfelé. Mindig félig merev állapotban kéne maradnod. A péniszed tövétõl a makkig mozgasd a kezed. Figyeld meg, ahogy a makk megtelik vérrel.

3 - Válts jobb kézre és tegyél ugyanígy, a tövétõl kezdve lefelé préselve a vért a makkba. Váltogasd a két kezed lágy ritmikus mozgással, végighúzva a kezed a pénisz teljes hosszát, kivéve a makk legtetejét. Váltás minden húzás után.

200-300 húzás/nap közepes erõvel az elsõ héten (10 perc)

300-500 húzás/nap közepes/teljes erõvel a következõ héten (15 perc)

500 vagy több húzás/nap az elõzõek után, és olyan erõsen ahogy tudod (20 perc).

Ha úgy látod hogy kezd felállni gyakorlat közben, szorítsd erõsebben hogy lelankaszd, vagy várj amí múlni kezd. Megindíthatod a keringést a gyakorlat után ha fel és le csapkodsz a péniszeddel 25-50szer. Csináld meg ezt a gyakorlatot heti 5ször. Emlékezz hogy a pénisz csak részben legyen merev. Ha úgy érzed közel az ejakuláció, várj amíg a sürgetés elmúlik. Ez önmagában egy gyakorlat...az önuralomé.

PC gyakorlatok (5 perc)

Használd az útmutatást hogy megtaláld a PC izmodat. Csinálj különbözõ variációkat minden alkalommal amikor tornáztatod. Csinálhatod bármikor - vezetés, tévénézés, stb. közben is.

Csinálj gyors PC összehúzásokat: Feszítsd és lazíts ismételten. Kezdj hússzal és vidd fel százig, vagy tovább. Csinálj legalább 250 összehúzást naponta, az életed végéig. A cél hogy napi ezret meg tudj csinálni.

Gyakorold a HOSSZÚ szorítást a PC izmaid szorosan behúzva tartásával, 30 másodpercig, vagy tovább.

Próbálj lépcsõzetesen haladni: Fokozatosan szorítsd egy pár másodpercig, aztán fokozatosan lazíts pár másodpercig. Ismételgesd.

PC vibráltatás: Szorítsd össze a PC izmaidat olyan lassan ahogy csak tudod. Miután megvan, ereszd ki. Egy bizonyos ponton vibrálni fog, és érezni fogod ahogy az energia felfut a gerinceden. . Koncentrálj mély, lassú légzéssel miközben ezt a gyakorlatot végzed. Nagyon jó frissítõ ha kimerültél!

Amikor vizelsz, és a végén kilõnéd az utolsó cseppet is, akkor használd a PC izmodat a másik irányba. Mikor ezt teszed az ánuszod kitágul, és más az érzés is. Ezt hívják kilövõ PC gyakorlatnak.Masszázs és levezetés (5-10 perc)

Torna után finoman masszírozd a péniszed néhány percig. Használhatod a gyógynövényes növelõ krémet is. Masszázs után újra használhatod a forró törölközõs módszert, vagy belelógathatod a péniszed egy kis langyos vízbe pár percre. Ezek benntartják a vért a péniszedben és serkentik a sérült részeket a jobb mûködésre és a helyreállítására. Utána töröld meg alaposan egy törölközõvel.Hát, ez lenne a torna. Ezek a gyakorlatok a titka a hosszabb, vastagabb, erõsebb pénisznek... egy keményebb, erekciónak... jobb orgazmusok... és élethosszan tartó szexuális erõ! Csináld meg a tornát heti 5 napon, és maradandó növekedést érsz el! Küldj nekünk e-mailt a haladásodról. Szeretünk tudni minden srácról, aki elégedett a péniszével!!

Intim torna nőknek

A medencealapi izmok kívülről láthatatlan, alakot nem formáló, de fontos funkciókat betöltő izomrétegek. Egészségükön, erőnlétükön sok múlik, hiszen ezek a farokcsigolyától a szeméremcsontig és a combcsontok között elhelyezkedő izomkötegek kosárként támasztják-tartják a hasüreg belső szerveit, és ennek részei, a gátizmok, a PC izom, a végbélemelő izom gondoskodnak az altesti nyílások, a húgycső, a hüvely, a végbél megfelelő zárásáról, illetve a záróizmok akaratlagos működtetéséről.

Sok körülmény, külső-belső hatás vezethet odáig, hogy ezek, az ún. gátizmok meggyengüljenek. Okozhatja ezt valamilyen veleszületett vagy későbbiekben szerzett betegség, hasi műtét, nehéz szülés, a kismedence vérkeringésének elégtelen volta, a medencelapi izmokra nehezedő súly aránytalanná válása terhesség vagy hasi elhízás következtében, de sorvadásukhoz vezethet a hormonális egyensúly felbomlása is, például a változó korba jutott nőknél. Átmeneti vagy tartós meggyengülésüket okozhatja tartós székrekedés, krónikus, görcsös köhögés, nehéz fizikai munka, állandó ülő testhelyzet miatti hasprés vagy túlzásba vitt edzés is.

Ha a gátizmok ellazulnak, nem töltik be megfelelően a funkciójukat, annak előbb-utóbb többféle érezhető következménye lesz a bosszantó kellemetlenségtől egészen a súlyos megbetegedéshez vezető állapotig. Az első jelzések egyike lehet az alkalmi stressz-inkontinencia: így nevezik a szakemberek, amikor a hasűri nyomás megemelkedésekor, tehát nevetés, tüsszentés, köhögés, ugrálás során néhány csepp vizelet akaratlanul távozik.

A hüvely gyengesége kevésbé érzékelhető, de hosszabb távon nemcsak a szexuális élet örömeit rontja, hanem anatómiai elváltozással is együtt járhat: a méh lesüllyedhet, előreeshet. A végbél záróizmának gyengülésének, a benne lévő vérkeringés nem megfelelő voltának jele az aranyér, amely nem más, mint a végbél és a végbélnyílás körüli visszerek kitágulása. A széklet tartásának bizonytalanná válása, az ún. székletinkontinencia is a végbél záróizmának gyengülése miatt alakul ki.

A gátizmok erősítésére, tónusának fokozására irányuló gyakorlatokkal egyszerre több jótékony hatást tudunk elérni. Meg lehet előzni és az esetek nagy többségében maradéktalanul kezelni lehet vele a stresszinkontinencia miatti vizeletvesztést, megakadályozható általa a méh előreesése, az aranyeres panaszok, a székletinkontinencia kialakulása. Enyhítheti a hüvelyszárazságot, javítja a szexuális működést, örömtelibbé teszi az együttléteket, mert fokozza az orgazmus-készséget. Javítja a kismedence vérkeringését, amely hozzájárul az ottani szerveink egészségének megőrzéséhez. Ennyi várható előny mellett mindenképpen érdemes megtanulni és gyakorolni!

Fontos, hogy csak a helyesen végzett gátizom-tornának van eredménye! Amikor (általában maximum egy hétvégét igénybe vevő, tízórás tréning során) valaki elsajátította a helyes módszert, utána otthon, napi néhány perces gyakorlattal sikeresen karbantarthatja, fejlesztheti intim, belső izmait. Ugyanakkor nem szabad hallomás, baráti tanácsok, laikusok leírása alapján nekifogni, mert a rosszul végzett gyakorlatok nemhogy nem használnak, hanem akár árthatunk is vele. Például internetes fórumokon keringenek olyan "jó tanácsok", hogy pisilés közben húzzuk össze, ismételten zárjuk el a húgycsövet a záróizommal, állítsuk le szakaszosan a vizeletürítést. Ez nemcsak izomerősítő tréningnek alkalmatlan gyakorlat, de rossz üzenetet küld az agynak, amely rossz beidegződés bevésődését, később vizeletürítési panaszokat alakíthat ki.

Hasonlóképpen inkább árt, mint használ, ha valaki állva, mondjuk metróra várva akarja a kieső időt kihasználni ilyen gyakorlatokra. Álló helyzetben ugyanis a hasi szervek súlya ráterhelődik a medencealapi izmokra, így nem szerencsés ilyenkor "edzeni" ezeket, mert megnyúlhatnak, megsüllyedhetnek. A gátizmok edzését leginkább háton fekve ajánlják, amikor a gátizmokra nem terhelődik súly, és nyugodt körülmények között, a légzésre is figyelve, ellazított hasi, comb- és farizmokkal tanácsos végezni.

Többfajta intimtorna módszert dolgoztak ki, mind szexuálterápiai célokra, mind inkontinens panaszok ellen, de mindegyikre érvényes, hogy ezek rendszert alkotnak, amelyet az első állapotfelméréstől kezdve pontosan kell követni. Így mindenkinek ajánlható, hogy ne hagyja ki a lehetőséget, szánja rá az időt, és keressen szakszerű segítséget, szakképzett trénert magának: gyógytornászoknál, egészségcentrumokban, edzőtermekben, stb. számos helyen meg lehet az intim torna módszerét tanulni.

Arnold Kegel írta le először a hüvelyi és a gátizomzat erősítésének módszerét az ötvenes években. A "Kegel-gyakorlatok" azóta is széles körben elterjedtek, és hatékonynak is bizonyultak, a szexuális élet javítására és a vizelettartási képesség növelésére is.

pussy power

Magyarországon Kriston Andrea dolgozott ki egy teljeskörű módszert a medencealapi, belső izmok állapotának, a páciens egyéni helyzetének, esetleges kísérőbetegségeinek, problémáinak felmérésére, az intim izmok szorítóerejének, az edzettségének a fejlesztésére, majd az elért eredmény nyomon követésére.

A Kriston Intim Torna elsajátítói között igen magas arányban vannak azok, akik a tíz órás oktatáson elsajátítottakat olyan sikerrel gyakorolták, hogy tíz hét múlva tünetmentessé váltak. Nemcsak gyakorlatokat tanulnak meg a tréning résztvevői, hanem egy teljes életmódváltásra is esélyt kapnak: megismerik a rendszeres táplálkozás és ürítés fontosságát, a megfelelő folyadék és rosttartalom fogyasztásának szükségességét, a helyes testtartást, a stresszoldás lehetőségeit és még sok más hasznos tanáccsal fegyverkezhetnek fel.

Debra Lafave a ragadozó

Minden idők legnépszerűbb szexuális ragadozója, valóságos webes kultusz alakult ki a ma 25 éves extremely hot floridai tanárnő körül, rajongói honlapokat szenteltek neki, történetét könyvbe foglalták. A Marion megyei hatóságok 2004 nyarán tartóztatták le a Greco középiskola tanárnőjét, miután egy fiatalkorú diák édesanyja feljelentést tett ellene. Az akkor férjével élő tanárnő a lakására vitt egy 14 éves fiút, és orális szexben részesítette. Később egy autó hátsó ülésen is kielégítette a fiút.

debra

Pár nappal később az iskola területén álló lakókocsiban szeretkezett a fiatalkorú sértettel, aztán egy autó hátsó ülésén, illetve egy parkban szeretkeztek. A felfüggesztett börtönre és 2016-ig tartó szigorú társadalmi felügyeletre ítélt Lafave azzal magyarázta a kapcsolatot tinédzser szeretőjének, hogy "férjével szexuális problémái vannak", és hogy "különösen izgatónak találja, hogy amit tesz, az tilos".

Az autós szex veszélyei

Egy olasz házaspár (pontosabban két olasz házaspár egy-egy fele) úgy döntött, hogy a köztük lévő plátói vonzalmat empirikus útra terelik, vagyis szexelnek egy óriásit. Házaspárok között ez nem szokatlan, de ezek a párok nem egymással voltak házasok. Hogy elkerüljék a lebukást, a pár úgy döntött, hogy a kocsiban ejtik meg a dolgot.

A kocsit az umbrai Gubbio közelében parkolták le. Sajnos a kettejük közt lángoló vonzalom nem volt elég a kocsi felmelegítéséhez, ezért a fedélzeti fűtésre bízták a dolgot. Ez olyan jól sikerült, hogy a klímaberendezés ventilátora rövidzárlatot kapott, és a forró találka azzal végződött, hogy lángba borult az autó. Szerencsére mindketten kimenekültek a kocsiból, és kihívták a tűzoltókat.

Annyit mindketten felfogtak, hogy a lebukást itt már nem lehet elkerülni, legalábbis kéne valami hihető magyarázat arra, hogy mit keresnek pont ők ketten egy egytonnás lángoló jármű társaságában. Hirtelen az a verzió tűnt a leghihetőbbnek, hogy az autót ellopták, és szándékosan gyújtották föl. A rendőrök viszont nem vették meg a sztorit, úgyhogy feljelentették a párt a helyi ügyészségen, hamis nyilvános riasztás vádjával.

carsex