Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Az év szexbotránya

Középiskolai tanárnő, aki többször is lefeküdt tizennégy éves diákjával. Egyik alkalommal egy kocsi hátsó ülésén csinálták – az autót a fiú tizenöt éves unokatestvére vezette. Az akkor huszonhárom éves, csinos floridai nő friss házasként bukott le. Bipoláris zavarral diagnosztizálták, ami a hivatalos álláspont szerint indokolja a kiszámíthatatlan hangulatingadozásait, nimfomán hajlamait és gyenge ítélőképességét mániás szakaszaiban.


A harmincnégy éves tanárnő egy tizenhat éves diákkal kezdett szexuális kapcsolatba. Pontosabban inkább a fiú kezdte az ügyet. A diákfiú kihallgatása során elmondta, az egész azzal indult, hogy elkezdett bókolni a tanárnőnek.

Naponta négyszer-ötször is elmondta neki, milyen jól néz ki, majd elkezdett lógni az óráiról, hogy ott lehessen Altice óráin. Ennek érdekében hazudozni is elkezdett arról, miért hiányzik annyit. Aztán üzeneteket hagyott az asztalán olyan kérdésekkel, mint „mikor kapok csókot?”, vagy „ha tizennyolc lennék, randiznál velem?”. A tanárnő egy idő után nem helyett talánnal kezdett el válaszolgatni az indiszkrét kérdésekre, állította a fiú.

Elkezdtek találkozgatni egy közeli templom parkolójában, ahol egy ideig csak a csókig mentek el, majd a csókokat pár alkalom után szex követte. Összesen háromszor feküdtek le egymással, majd a fiú kiszállt a dologból. Egyébként minden tantárgyból vagy megbukott, vagy gyenge jeggyel zárt, kivéve Altice kurzusából.

sex