Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Szerepjáték a szexben

Egy csodálatosan izgalmas, és ha úgy akarja, teljesen ártatlan, veszélytelen izgalomfokozó technikát szeretnék közreadni az alábbiakban.
Számos ember fejében megfordul az a gondolat, hogy milyen lenne látni, oda képzelni Partnerüket egy másik, nem létező, képzeletbeli ember ágyába, vagy egy szexfilm egyik jelenetébe, és kívülről látni minden egyes rezzenését, reakcióját.

drunken whore

Természetesen e gondolatokat nem Kedvesünk mások számára való kiszolgáltatásának vágya ébreszti, hanem a színtiszta érdeklődés, vágy Partnerünk élvezetének látványára. Ezért is szerepel e gondolatok többségében egy elképzelt, vagy olyan személy, akit nem ruházunk fel személyiséggel, akarattal, csak célratörő cselekedetekkel.
Éppen ezek okán, és a rideg fogadtatást elkerülendő, a legmegfelelőbb elképzelt személy Önmaga képzeletbeli mása, ikertestvére, akit Ön fog megszemélyesíteni. És hogy elfogadását még könnyebbé, természetesebbé tegye, játékosságot is vihet szerepébe.

Egyik este, mikor megfelelőnek érzi a hangulatot, menjen oda Kedveséhez, és mondja azt:
-Kedvesem, XY már nagyon fáradt volt, lefeküdt, úgyhogy én, XY ikertestvére fogom helyettesíteni. Megígértem neki, hogy nagyon segítőkész, és kedves leszek.
Tartsa is be, amit mondott, és néhány apróságban legyen párja segítségére! Partnere befogadóképességétől függően legyen segítségére néhány dologban, hogy pozitívan ítélje meg a helyzetet. Ha jól választotta meg az időpontot (leginkább az este megfelelő), és néhány perc elteltével Kedvese már szeretne lepihenni, ellazulását elősegítendő részesítse simogatásban, vagy gyengéd masszázsban! Bármi mellett is döntsön, a fokozatosság elvét mindenképpen tartsa be! Eleinte teljesen semleges területek, mint pl. a nyak, a láb, vagy a hát masszírozását végezze! Ezután Párja Önhöz, vagyis az Ön által játszott szereplőhöz való viszonyulását figyelembe véve folytassa akcióját egy erotikusnak ható területen folytatott masszázzsal, de ha Partnerét még nem érzi felkészültnek erre, akkor biztosítsa továbbra is az imént említett kedvességét azzal, hogy mellé fekszik, esetleg hozzá bújik.
Ha Kedvese még a tisztálkodás előtt van, akkor abban is segítsen Neki! Mossa meg a hátát, tartsa Neki a törölközőt, vagy törölje meg vizes testét, lehetőleg úgy, ahogy szokta, és csak egyes területeken alkalmazzon kissé más technikát!
Mindkét lehetőségnél tartsa szem előtt a legfontosabb dolgot: Képezzen Önnönmagával átmenetet egy új, idegen ember, és saját Maga között. Tehát ne viselkedjen úgy, mint egy idegen, mert ezzel esetleg elriasztja Párját. Viselkedésének csak némely momentumaiban lehessen felismerni más elemeket, utalván ezzel megváltozott mivoltjára.
A szeretkezéshez is lehetőleg a szokásos, vagy ahhoz nagyon hasonló módon kezdjen hozzá. Várja meg, míg Partnere ellazul, és átadja Magát a testi örömöknek, és csak ezután utaljon rá viselkedésével, hogy még mindig más szerepében van.
Ha ez nem elégíti ki ebbéli érdeklődését, akkor a szex egy nem túl intenzív, de nagyon kellemes szakaszában kérdezze meg párjától:
-Megfelelően segítőkészen és kedvesen helyettesítem XY-t, ugye?

Az imént leírtak akkor alkalmazandók, ha Kedvesük visszafogottabb, visszahúzódóbb a szexben alkalmazott játékok terén. Nyíltabb Partnerük számára hangsúlyozhatják kissé jobban, sőt, ha úgy látják jónak és sikeresnek, eltúlzottan is szerepük játékát!
Ha megtetszett Önnek és Kedvesének a szex e módja, kipróbálhatja a szerepjátékot egy kitalált, képzeletbeli szereplővel, pl.: masszőrrel, futárral, de ha ahhoz van kedve, egyik közeli ismerősük, vagy szomszédjuk bőrébe is belebújhat. De mindig tartsa fejben: aki a szerepeket játssza, az Maga, és Párja a játék szerint csak ezért fogadja közeledését.