Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Bekötött szemmel (szextippek)

Bizonyára Ön is látott már olyan jelenetet erotikus- vagy szexfilmben, mikor a pár egyik tagjának szemét kendővel bekötötték. Ez az erotikus játék, mikor a bekötött szemű fél feszült izgalommal várja, mikor, milyen új testrészeket von be a szeretkezésbe váratlanul Partnere, kellemesen borzongató, izgató hatással van mindkettőjükre. Viszont sokan, ha ki is próbálják ezt, nem merítik ki a helyzet adta összes, hátborzongatóan izgató lehetőséget.
Gondoljon csak bele, kedves Olvasóm, mi mindenre felhasználhatja Párja tájékozatlanságát, bizonytalanságát, és azt, hogy nem hagyatkozhat legtöbbször használt érzékszervére, a szemére! Az alábbiakban egy olyan, a perverzség határait súroló játékot fogok ismertetni, amivel biztosan felejthetetlenné teheti szeretkezését!

Bizonyára nem lesz nehéz rávennie Partnerét, hogy engedje szeretkezés előtt bekötni a szemét. Ehhez bármilyen tiszta kendő megfelel, és mivel Kedvese nem is sejtheti, milyen perverz játéknak szándékozik alávetni, nem lehet különösebb kifogása ellene. Előnyösebb, ha a szeretkezést még sötétedés előtt elkezdik, hiszen így érvényesül igazán a kendő szerepe. Fontos, hogy a kendőt még a szeretkezés megkezdése előtt, ruhában tegye Partnerére, és tudassa Vele, hogy semmi esetre sem veheti le, csak ha Ön ezt engedélyezi.
A szexet ez esetben kezdje csak Partnere vetkőztetésével! Lassan, óvatosan szabadítsa meg ruhadarabjaitól, és miközben húzza le őket Párjáról, a helyén feltáruló meztelen testet borítsa finom, érzéki csókokkal! Hölgy Partner esetén utolsó előtti ruhadarabként a melltartót vegye le Kedveséről! Kapcsolja ki pántját, majd lassan húzza le melleiről, miközben a feltáruló kebleket egyre nagyobb felületen csókolja, végül ha a melltartó teljesen lekerült, kezdje masszírozni, csókolni a fedetlen kebleket, és mellbimbókat! Ne időzzön itt sokáig, induljon el csókjaival lefelé az utolsó ruhadarabig!
Először csókolja körbe, finoman masszírozza Párja nemi szervét, majd lassan szabadítsa meg utolsó ruhadarabjától is! Ha nem okoz Önnek gondot az orális szex, használja száját arra, hogy élvezethez juttassa Partnerét, és emellett elérje a kellő nedvességet! Ellenkező esetben ezt simogatásával érheti el. Vegye le ruháit, és ereszkedjen Kedvese testére! Mivel az imént gondoskodott a kellő nedvességről, elkezdheti a szeretkezést! Már maga ez a helyzet is nagyon izgató lehet mindkettőjük számára, főleg akkor, ha szex közben más pozitúrát is kipróbálnak szigorúan úgy, hogy Partnere nem veti le kendőjét; csak az Ön utasításaira és segítségére támaszkodhat. Ilyenkor nyugodtan szemügyre vehet bármit Kedvese testén, amit máskor nem tehet meg: figyelheti arckifejezéseit, testének vonaglását, nemi szerveit.

Egy idő után, mikor már belemelegedtek, lassítson, majd hagyja abba a szeretkezést! Mondja Partnerének, hogy egy pillanatra ki kell mennie esetleg az illemhelyre, vagy a fürdőszobába, de addig ne mozduljon, a kendőt pedig végképp ne vegye le! Legizgatóbb ekkor, ha női Partnerét négykézláb állva hagyja az ágyon, kiszolgáltatott helyzetben. Menjen ki a szobából, csukja be maga után az ajtót, majd 10-20 másodperc múlva menjen vissza a szobába! Ha Kedvese kérdezősködne, hogy mi történt, válasz helyett egy psszt-tel csendesítse le, vagy csókolja meg, de szó nélkül! Folytassa a szexet, de ne úgy, mint az imént!
Próbálja elhitetni, hogy mikor kiment, azzal a céllal ment ki, hogy valaki mást, vagy mást is beküldjön maga helyett a szobába! Tehát folytassa a szexet úgy, hogy Partnere ne az Ön megszokott technikájára ismerjen rá, hanem egy kicsit másra, eltérőre, ami akár egy másik emberé is lehet. Miközben ezt teszi, idegenként ható csókjaival is próbálja meg azt az érzést kelteni Párjában, hogy esetleg valaki mást vont be a szexbe, és most vele szeretkezik. Fogja le Partnere kezeit, de ne szorítsa, csak mindig tartsa vissza, ha el akarna szabadulni, és folytassa így idegenszerű szeretkezését! Ha Partnere bármi kérdést vetne fel, ne válaszoljon, csak csitítsa le, vagy csókkal forrassza be száját! Ha pedig úgy érzi, még nem érte el a kellő hatást, hajoljon Párja füle mellé, és halkan, úgy, hogy hangszálai ne rezdüljenek meg olyan erősen, hogy felismerhető legyen hangja, suttogja Partnere fülébe nevét, de ne úgy, ahogy Ön szólítja, majd váltson intenzívebb tempóra!
Kedvese nem tud ellenállni a testi gyönyöröknek, de lehet, hogy szabadulni próbál majd. Ezt kihasználva Ön élvezheti, hogy kezeit erőszakkal visszatartva, mintegy nem kívánt, megdöbbentő közösülést színlelve bitorolhatja Partnere testét.

De vigyázzon! Ha azt látja Partnerén, hogy már nem csak a kétség és bizonytalanság, hanem esetleg a félelem, vagy a kiszolgáltatottság miatti elkeseredés is közrejátszik érzéseiben, azonnal hagyja abba! A játék csak akkor lehet élvezetes az Ön számára is, ha Partnerének sem okoz vele fájdalmat! Viszont ha azt látja, hogy Partnere hagyja, sőt mi több élvezi ezt a bizonytalan, már-már perverz szexet, amiben akár más is magáévá teheti, folytassa a szeretkezést nagy élvezettel!
Ha nem érzi magát elég magabiztosnak a kivitelezés tekintetében, mielőtt visszatér Párjához, tegyen Magára egy csipetnyit egy kölcsönkért, vagy direkt erre a célra vásárolt kölniből, parfümből a biztos hatás kedvéért! Ezzel szinte biztos, hogy eléri a kellő hatást, Partnere érzékeinek teljes megtévesztését.

big bra