Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

 

Szex oldalak


Cicciolina: 14 évesen élveztem először

Lehet szégyellni, lehet elítélni, de lehet elfogadni is. Staller Ilona, vagy ahogyan megismerte a világ, Cicciolina, nem szégyelli pornós múltját, nem akar másnak látszani, mint aki. Sorozatunkban Husika csak a Bors olvasóival oszt meg új és soha nem hallott részleteket az életéből. Az első részből kiderül: hogyan alázta meg mostohaapja, és mikor, hogyan veszítette el a szüzességét.

Apja szégyellte Ilonát

Lapunk megtalálta Ilona biológiai apja, Staller László egykori kollégáját. Palterer Ferenc évekig dolgozott együtt Lászlóval a Danuvia gyárban.

– Laci sofőr volt a hármas gyárban – kezdte Feri bácsi.

– Nagyon rendes, becsületes ember volt. A második házasságából volt egy fia, róla gyakran beszélt, de Ilonáról sohasem. Tabu volt számára a téma. Amikor Ilona később kint híres vagy hírhedt lett, pláne nem hozta szóba őt szegény.
Szégyellhette a dolgot.
Cicciolina Staller Ilona néven látta meg a napvilágot Budapesten 1951-ben. Édesapja korán elhagyta a családot, Ilonát mostohaapja nevelte, aki a Belügyminisztériumban dolgozott. Nem éltek jó körülmények között, Ilonának nehézségekkel teli gyermekkor jutott osztályrészül. A kislány életébôl hiányzott az igazi, erős férfi, akire felnézhet.
– A Staller hamar elhagyott minket, és nem is jött vissza – emlékezik Cicciolina.

– Azt nem mondanám rá, hogy apa, hiszen ez a szó valami olyat jelent, ami a Staller sohasem volt. Nekem nem volt klasszikus értelemben vett apukám, és azt hiszem, az ebből fakadó hiányérzet mindig végigkísérte az életemet. Az anyukám szülésznő volt, aranyos asszony, de négyen voltunk testvérek, nem jutott annyi ideje rám, mint amennyit igényeltem volna. Ám Ilona valamiért örökre hálás az édesanyjának: hogy nem adta el pénzért.
Staller Ilona egy olyan korszak szülöttje volt, amelyben Rákosi Mátyásnak és társainak a sztálinizmus mintájára kiépített totális diktatúrája alatt ezreket kínoztak meg és végeztek ki. Ilona édesanyja megpróbált elszökni gyerekeivel a rendszer elől, de végül férje könyörgésére visszatért Magyarországra.

– Amikor elszöktünk Magyarországról, jó ideig bujkálnunk kellett.
Egy panzióban laktunk, ahol egy jugoszláv házaspárnak annyira megtetszettem, hogy meg akartak vásárolni. Szép, szeplős, vékony, szöszke kislány voltam, hatalmas kék szemekkel. Tetszettem az embereknek.
A pár azt mondta, hogy megvesznek, és filmsztárt csinálnak belőlem külföldön. Szegény anyukám, bár ennivalóra is alig futotta neki, megnézegetett, majd azt mondta: én az ő kislánya vagyok, nem eladó. Soha nem felejtem ezt el neki. Ilona szép tinédzser lánnyá érett, tizenhárom esztendősen modellként dolgozott az MTI-nél, a férfiak pedig rendre megfordultak utána.
Szexualitása korán kiteljesedett.

– Tizennégy éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. A fiú lakásán történt a dolog, akinek a nevére már nem emlékszem. Megcsókolta a mellem, majd simogatta a combomat, és tovább is...

celebszexElvesztem. Nagyon jó volt vele, hosszasan élveztük egymást. Szerelmes voltam abba a fiúba, őszintén szerelmes. Ilona tiniként nagy társasági életet élt, a barátaival a felkapott Metro Clubba járt szórakozni, amit mostohaapja nem nézett jó szemmel. Egy alkalommal brutálisan elbánt Ilonával.

– Későn értem haza, ő pedig megbüntetett. Tudta, hogy imádom a hosszú, selymes, szőke hajamat, és kötelezett rá, hogy fogjak egy ollót és ott, előtte vágjam le szinte kopaszra. Toporzékoltam, könyörögtem, de nem érdekelte.

Cicciolina szex képek itt