Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

 

Szex oldalak


Pumped Gabo meleg?

Szinte elárasztották az internetet Pumped Gabo meztelen, illetve homoerotikus képei. Az egyik fotósorozata a melegeknek szóló tastyguys.com oldalon szerepel, ahol Gabo Parker Rowe néven tűnik fel: itt a fiút bizony anyaszült meztelenül is megszemlélheti, akinek gusztusa támad rá. De akad másik kép is. Ezen Gabo már nem egyedül van, hanem egy Tyler nevű fiú péniszét markolja.

""Ez fotózás volt, aktus nem történt!""
pumped

- mondja Gabo a telefonban. Meg sem próbálja tagadni, csak azt hajtogatja, ő nem meleg, de a képeken tényleg ő szerepel.

""Nem vagyok meleg, a puncit szeretem""

- mondja kitartóan, majd azért a képekre is ad magyarázatot. "Nem ingyen csináltam" - mondja. Felmerül tehát a kérdés, hogy ha pénzért vállal homoerotikus fotósorozatot, akkor vajon hol a határ?

""Én nem voltam passzív!""

- válaszolja erre Pumped Gabo. A kérdés persze rögtön adódik, oké, "passzív" nem voltál, de akkor...? "A képeken úgy tűnhet..." - mondja beletörődően, elárulva ezzel magát. A markolászós képeken túl tehát akadnak még mások is, a kíváncsiaknak jó keresgélést - mindenki döntse el saját maga, hogy Gabo csak úgy csinál, vagy tényleg úgy csinál. A a Gabóért aggódókat is megnyugtatja: a homoerotikus képek kiszivárgása nem tette tönkre csajozási hadjáratát sem. "Akivel én akartam lenni, eddig is megvolt, és ezután is meglesz!" - nyugtatja meg rajongótáborát.

A egy szakértőt is felkeresett a témában. Kovi, a felnőtt filmek rendezője azt mondja, előfordul az is, hogy heteroszexuális férfiak vállalnak homoerotikus pornót.

"Akad, aki túl tudja tenni magát ezen."

Úgy kell csinálni, hogy ne látszódjon, hogy annyira nem élvezi esetleg, közben pedig gondoljon a pénzre" - mondja a bölcs rendező.