Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Az autós szex veszélyei

Egy olasz házaspár (pontosabban két olasz házaspár egy-egy fele) úgy döntött, hogy a köztük lévő plátói vonzalmat empirikus útra terelik, vagyis szexelnek egy óriásit. Házaspárok között ez nem szokatlan, de ezek a párok nem egymással voltak házasok. Hogy elkerüljék a lebukást, a pár úgy döntött, hogy a kocsiban ejtik meg a dolgot.

A kocsit az umbrai Gubbio közelében parkolták le. Sajnos a kettejük közt lángoló vonzalom nem volt elég a kocsi felmelegítéséhez, ezért a fedélzeti fűtésre bízták a dolgot. Ez olyan jól sikerült, hogy a klímaberendezés ventilátora rövidzárlatot kapott, és a forró találka azzal végződött, hogy lángba borult az autó. Szerencsére mindketten kimenekültek a kocsiból, és kihívták a tűzoltókat.

Annyit mindketten felfogtak, hogy a lebukást itt már nem lehet elkerülni, legalábbis kéne valami hihető magyarázat arra, hogy mit keresnek pont ők ketten egy egytonnás lángoló jármű társaságában. Hirtelen az a verzió tűnt a leghihetőbbnek, hogy az autót ellopták, és szándékosan gyújtották föl. A rendőrök viszont nem vették meg a sztorit, úgyhogy feljelentették a párt a helyi ügyészségen, hamis nyilvános riasztás vádjával.

carsex