Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Rondarandiból szex és házasság

Elsőre talán viccesnek, esetleg riasztónak tűnhet a speciális társkereső oldal, a rondarandi elnevezése, mert hát ki szeretné magát alapból rondának titulálni, vagy ki szeretne magának alapból ronda jelöltek közül válogatni? A magát a belső szépség társkeresőjeként reklámozó kezdeményezés viszont úgy tűnik, sikeres, sőt már egy saját jegyespárral is büszkélkedhet, akik itt találtak egymásra – és aztán saját magukra is. Két önbizalom-hiányos, lelkileg padlón lévő embernek adott – némi szirupos közhellyel – szárnyakat a szerelem: ahogy ők mondják, mentálisan teljesen új emberek lettek, és ez külsőleg is meglátszik rajtuk.

Teljesen véletlenül a buszon, egy újságban figyeltem fel a rondarandi.hu hirdetésére, és nem sokkal később regisztráltam magam az oldalon, lesz, ami lesz – meséli Karesz, az első rondarandis vőlegény. – Nagyon gyorsan megtaláltam az oldalon Nikit, aki azonnal megtetszett, és meg is írtam neki, hogy azonnal menjen le az oldalról, mert ő szép, egyáltalán nem oda való. Ajándékot akartam küldeni neki, és az egyetlen, amit a kis képek között értelmesnek találtam, egy bomba volt. Szívemben bomba van – ezt írtam mellé, és azt gondoltam, hogy az idézetet csak kevesen ismerik, de a válaszából, ami tíz másodperc múlva máris megjelent előttem, kiderült, hogy tudja, miről van szó. Ez már óriási jel volt számomra.

Mindez karácsony előtt egy nappal történt, ekkor beszélték meg azt is, hogy december 25-én személyesen is találkoznak. Nem bírtam ki, hogy addig várjak, ezért egy ölelésre már 24-én is találkoztunk. Amikor először megláttam Nikit, az isteni volt. Messziről megismertem, ahogy közeledett felém. Nem tudtam más ajándékot vinni, csak egy Melba szeletet. Én egy kis angyalkát kaptam tőle. Másfél órát sétáltunk, beszélgettünk, aztán mindketten hazaindultunk. De valamikor este nyolc körül Karesz úgy érezte, el kell indulnia Nikihez, és a távolság sem tartotta vissza, pedig Budapest két elég más csücskében laknak. De Kareszt húzta a szíve. Azóta együtt vannak.


Nem sokkal később már a lánykérésnél tartottak. Karesz régóta keresett munkát, ezért az első, balatoni ajánlatot azonnal elfogadta. De mielőtt elutazott, gyűrűvel is biztosította kedvesét a szerelméről. Egy hónapja voltunk együtt, amikor jött a munkalehetőség. Mielőtt elmentem, meghívtam Nikit egy étterembe, ahol előtte mindent megszerveztem. Pezsgőt rendeltem, a gyűrűt a pohárba tettem, háttérzenének pedig közös kedvencünket kértem, a Quimbyt. Hiába, ez nem egy filmjelenet, szegény lány állítólag majdnem lenyelte az eljegyzési gyűrűt, de végül persze boldogan mondott igent.

Nagyon nehéz lenne szavakba önteni ezt az egészet, amit érzek. Hihetetlen, hogy nekünk sikerült, amire sok ember egész életében csak vágyakozik – vallja be a menyasszony. – Novemberben vettem egy laptopot, aztán egyszer csak szembejött velem ez a társkereső oldal. Regisztráltam, de soha nem írtam senkinek egy sort se. Féltem a visszautasítástól, a csalódástól, nem sok önbizalmam volt.

uglydating

De nem is volt szükség rá, hogy halálra ismerkedjem magam, szerencsére a kellő ember a kellő időben jött. Karesszel olyan szép és jó minden. Amikor először találkoztunk, olyan érzés volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Azóta is minden annyira természetes, és akkor sem alakulhatott volna jobban, ha előre megírták volna – mondja Niki a füves, aki már javában az esküvőt tervezgeti, bár még gyűjtögetniük kell rá.