Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Az erotika, és a testfestés

A jó szex gyakran tartalmaz humoros elemeket is. A testfestés nagyszerű módszer az önfeledt szórakozásra, emellett kitűnő alkalom partnere testének felfedezésére, az intimitás és az erotika közös élvezetére, ráadásul még gyereknek is érezheti magát egy kicsit. Nem beszelve a festés utáni eseményekről!

A kezével, az ujjaival fessen. Kizárólag a test festésére alkalmas festéket használjon, ha nincs kéznél, rúzs is megteszi. Ne bajlódjon ecsetekkel – ujjainak festékbe mártogatása is az élmény része. Egész tenyerét is befestékezheti, és akkor gyengéd simogatással partnere mindén porcikáját bemázolhatja. Azután együtt mossák le a festéket egymás összemázolt testét szappanozva.

Játékok

Használjon sötétben világító festéket, és kapcsolja le a lámpát.
Váltsanak nemet partnerével: a hölgy fessen mellet a férfira, a férfi pedig pcníszt a hölgyre.
Fessen gyümölcsös tálat partnere testérc; használja ki teste hajlatait, hogy minél valódibbnak látsszanak a gyümölcsök.
Fesse be a hölgy mellbimbóját.
Fessen ábrákat partnere fenekére, majd a ültesse őt magára.
Kösse be partnere szemét, fesse be a testét különböző színekre. Kérje meg, hogy válasszon egy színt, majd az olyan színű testrészt izgassa.
Írja rá partnere hátára, milyen szexuális élményt nyújt majd neki, ha kitalálta, mi az.
Ha ehető festéket használ, nyalja le a partneréről.

Hogyan tehetjük testünket erotikussá?

Viseljen erotikus ékszert a ruhája alatt, és kérje meg partnerét, vetkőztesse le önt. Ajándékozza meg szerelmét erotikus ékszerrel. Válasszon ‘lábujjra való gyűrűt, bokaláncot, köldökkarikát. Nemi szervekre illő ékességeket is vásárolhat.

Erotikus piercing

Az újabb generáció képviselői egyes testrészeik ki lyukasztását kapcsolatba hozzák a szexualitással. Azt mondják, a köldökben viselt gyűrű nagyon érzéki, és elbűvöli partnerüket. A piercing kétségkívül jő módszer arra, hogy bizonyos testrészeinkre vonjuk a figyelmet, mint például a köldök, az ajak, a nyelv, a szemöldök.

Tetováltassuk testünket vagy ne?

A tetováltatás nagy felelősség – ha egyszer befecskendezik bőrébe az eltávolíthatatlan festéket, egész életében testdíszével kell együtt élnie. Ennek ellenére sokan izgalmasnak találják a tetoválást. A felkar, a comb és a fenék rejtett tetoválásai kellemesen borzongató felfedezést jelenthetnek a szerelmeseknek. A nemi szerveket is lehet tetoválni.

Kevésbé maradandó a hennával végzett tetoválás vagy az, amelyiket csak néhány napig viseli az ember, azután olajjal eltávolíthatja, Sót ma már testre ragasztható tetoválásszerű testdíszeket is lehel kapni. Szerezzen meglepetést partnerének: alkalmazzon eltávolítható tetoválást, és mondja meg szerelmének, keresse meg teste titkát.

A tetoválás művészete

christy mack

A tetoválást sokan képzőművészetnek tekintik. Ha lát egy japán jakuzát, akinek bőrén egyetlen pont sincs, melyet ne tetováltak volna műgonddal, sejti, miért. Egyesek odáig mentek, hogy elrendelték, haláluk után távolítsák el bőrüket és állítsák ki!