Legújabbak

 

Most olvassák

 

Reklám

>

 

Szex oldalak


Tuti szextippek csajoknak

Állítsd meg az időt!

Sok lányt foglalkoztat a kérdés, hogy mennyi idő alatt kell elérni az orgazmust. Már a kérdés is rossz, hiszen ha valamit „kell”, az már nem lehet jó. Azonkívül az, hogy mennyi idő alatt jutsz el a csúcsra, rengeteg dologtól függ. Ha már az izgalomba hoz, hogy ránézel a srácra, ha ez az első alkalom, hogy a keze dél felé kalandozik, és épp csak letépni van időtök egymásról a ruhát, akkor talán két perc se kell, és beteljesül a gyönyör.

Irányítsd!

A pasik másképp működnek, mint mi. Van, aki azt mondja, a nők bonyolultak. Ki tudja? Azt azonban el kell ismerni, hogy néha többet gondolkodunk a kelleténél. Ahelyett, hogy rágódsz valamin, inkább oldd meg! Tudasd a pároddal, mire vágysz, mi tesz téged boldoggá. Nem kell, hogy kellemetlenül érezd magad. Hidd el, nem olyan nehéz dolog ez! Egyszerűen csak nyisd ki a szád, és apró sóhajokkal éreztesd vele, hogy élvezed, amit csinál veled. Adhatsz neki szexi, egyszavas utasításokat is, mint „gyorsabban.” Csak így tovább! Biztos lehetsz benne, hogy így mindketten célba értek.

A fantázia csodákra képes

A legnagyobb erogén zóna az agy. Ideggyógyászok igazolták, hogy ha magadra erőltetsz egy kis mosolyt, azt az agyad a boldogság jeleként azonosítja, és újabb boldogsághormonokat kezd termelni, ami az orgazmusért is felelős. Összpontosíts azokra a dolgokra, amelyek felizgatnak téged, idézd fel magadban az öröm hangjait, ahogy mozogtok az ágyban, és az érintéseket. A pasid is tegye ugyanezt! Azért arra figyeljetek, hogy olyan helyen játsszátok ezt, ahol utána félre is tudtok majd vonulni.

A kényeztetés művészete

Amikor a fiúk maszturbálnak, gyakran használnak valamilyen olajat. Miért? A száraz bőr érzékeny, és nem élvezetes lesz a kézimunka, hanem kellemetlen a megfelelő nedvesítés nélkül.

hot ass no bbw

Használj valamilyen jó minőségű olajat, de vigyázz, ne túl sokat, mert a végén nem fogjátok érezni egymást. Ha nincs kéznél más kenhető, hidd el, a pasid beéri a nyáladdal is. Sőt nagyon hálás lesz az ötletért.

Forrás: Femina.Hu